top of page
Statistiek berekenen
Screenshot 2021-09-08 at 07.32.png

Hoe bespaar je geld bij renovia?

Hoe bespaart Gundaplan Geld voor U?

Door de wet  uit te pluizen en te weten wat je echt door een architect moet laten uitvoeren. 

Door exact te weten wat de wettelijke taken van een architect zijn. Wat niet moet dor de architect moet uitgevoerd worden, doen we zelf.  En door deze niet noodzakelijke taken uit te voeren aan een normaal tarief, bespaar je  de extra architecten-marges. 

Een recent arrest van het Hof van Beroep zegt dat de wettelijke taak van de  architect beperkt blijft  tot ruwbouw en het dak, eventueel tot het winddicht maken van de woning.  Meer opdracht hoeft je hem niet tegeven.  Gundaplan doet het overige veel goedkoper dan een architect. 
 

Gundaplan meet je woning op

Niets in de wet stelt dat een architect de bestaande toestand van je huis zelf moet komen opmeten.  En zeker niet aan 10% van je budget 10% . Bij Gundaplan komt onze geroutineerde collega jouw bestaande woning*  opmeten.

De prijs van de opmeting wordt bij  Gundaplan bepaald in een menustructuur.  Dat betekent dat enkel wanneer je een kelder hebt,  je de opmeting hiervan dient te betalen. En, last but not least: onze collega is zeer competent met een normaal uurloon. 
 

Gundaplan digitaliseert de opmetingen

Architecten laten het digitaliseren van de opgemeten woning vaak door een tekenbureau uitvoeren.  Met een extra marge voor de archiect.

Deze winstmarge valt bij Gudaplan zeker weg.  Gundaplan gebruikt de laatste laser- en meettechnologie die de  eerste opmeting al omzet naar een gedigitaliseerd plan.

Opnieuw winst voor u. 
 

Gundaplan maakt een renovatie ontwerp vanaf 600 euro*

Wij maken en ontwerp in de stijl van je keuze. Je kan zelfs verschillende stijlen kiezen voor je exterieur en je gelijkvloers of een ander keuze hanteren voor de badkamer. 
 

Design & Build. 

Design & Build is de methode om snel en prijsbewust te renoveren. Over de hele wereld wordt dit principe in grote gebouwen toegepast.

Het is een methode van renoveren waarbij de ontwerper en de aannemer vanaf het begin van het project onder één contract samenwerken om eenheid en samenwerking tijdens het hele proces te waarborgen. 

* Gundaplan diensten zijn er alleen voor renovatiedossiers met een budget vanf 75.000 euro. Gundaplan is er  niet voor nieuwbouw. 

Anker 1
bottom of page